iDOM

Система управління

Контакти

 

Голова ОСББ

Якін Андрій Володимирович 

 (099) 373-55-00 

 

Бухгалтер

Петрова Тетяна Андріївна 

 (050) 304-39-28 

 

Охорона паркінгу 

Цілодобово

   (067) 506-50-51

 

 

Підготовка до загальних зборів мешканців ОСББ

Опубліковано: 10 квітня 2021

Шановні мешканці! 

Хочу повідомити вам, що в планах до літа провести загальні збори співвласників ОСББ. Карантин звісно нам в цьому не допомагає, але в нас є інший інструмент такий як дистанційне голосування. Тобто юридично це виглядає наступним чином:

  • ви отримуєте повідомлення про збори в якому буде вказано місце та час зборів, а також перелік питань які будуть розглянуті
  • до повідомлення буде наданий бланк для віддаленого голосування на ім'я власника квартири\офісу
  • урна для бланків голосування і повідомлення буде розташована в паркінгу в охорони і ви в установлені терміни зможете її туди покласти(розглянемо питання покласти бланки в поштову скриньку члена правління з вашого під'їзду)
  • у випадку якщо вам складно самому проголосувати то ви можете звернутися до голови ОСББ і все буде організовано для голосування вдома

Деякі питання вже готові, а саме:

1. кошторис 2021

2. фін звіт (викласти результати перевірки для загального доступу на сайті та\або роздруківкою в кожну квартиру)

3. Затвердити індивідуальні системи підігріву води в квартирах які користуються послугою підігріву від дахової котельні

4. Затвердити оплату за кожне зайняте приміщення в паркінгу вартістю відповідно одному паркомісцю

5. Затвердити дозвіл встановити інвестору заправочну станцію для електромобілів у дворі для мешканців нашого будинку і виділити 2(два) паркомісця біля станції для таких авто(на час заряджання) з оплатою оренди на рахунок нашого будинку

6. Внести зміни до статуту які дозволять голові правління підписувати договори від імені ОСББ на закупівлю газу (в минулому році був прицедент)

7. Внести зміни до стату які дозволять ОСББ брати кредити на пільгових умовах рішенням зборів правління (не менше 70% голосів) на розвиток та модернізацію будинку (без цього питання ми не можемо брати участь у державних програмах кредитування для ОСББ)

8. Перевибори членів правління, ревізійної комісії та голови правління (за вимогою)

інші питання будуть опубліковані згодом

 

Для тих мешканців які хочуть бути присутніми на зборах і піднімати якісь інші питання чи обговорення ми можемо зробити ZOOM конференцію з записом на 1 годину де можуть бути присутні стільки людей скільки дозволить безкоштовне використання платформи. Запис викласти на загал. Або організувати короткі сесії у дворі маленькими групами.

 

ОСТАННЄ але не менш ВАЖЛИВЕ!!!

Для мешканців які купили чи отримали квартири\офіси чи паркомісця після 01.01.2019 прошу звірити з бухгалтером наявність ваших контактних даних, а також данних про власність(тех паспорт, свідоцтво чи то інші документи які затверджують право власності)

Всі додаткові питання прошу надсилати мені на ВАЙБЕР або інші канали зв'язку

з повагою, 

голова правління ОСББ "ПЕТРОВСЬКЕ 29Б"

Якін Андрій